Ключови липси за ЦСКА – София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В лазарета са Браян Морено, Брадли де Нойер, Жеферсон и Галин Минков

Нападателят на ЦСКА – София – Браян Морено, със сигурност отпада от сметките на Саша Илич до края на кампанията в efbet Лига, съобщават от “Тема Спорт”.

Колумбиецът е с травма в областта на коляното от първото полувреме на загубеното домакинство срещу Лудогорец в края на април. Тогава той пожела да остане на терена, за да се опита да помогне на съотборниците си и бе заменен чак в средата на втората част. Неговото състояние се е влошило впоследствие и оттогава Морено не се е появявал в игра.
В момента “златната резерва” на Илич носи специална шина на коляното си. Той със сигурност няма да успее да се възстанови за някой от оставащите три мача до края на кампанията, които са домакинства на Локомотив (Пловдив) в утрешния 27 май (събота), както и на ЦСКА 1948 на 3 юни (събота) и дерби с Левски на 7 юни (сряда).
Аут до края на сезона за състава на “червените” е и Брадли де Нойер. Нидерландецът се контузи при домакинството на неутрален терен срещу Черно море в Пазарджик, а впоследствие се изясни, че е скъсал връзки и ще се наложи да бъде опериран в Испания. Неговото възстановяване ще отнеме минимум 6 месеца, което на практика го вади от игра до края на календарната година. В лазарета на “Армията” са още Жеферсон и Галин Минков.