Кобрата и Антъни Джошуа се договориха за парите за големия мач

Прочетена:1785
Кобрата и Антъни Джошуа се договориха за парите за големия мач 1
4 0

Всички фенове на бокса, най-вече тези в България и Великобритания, тръпнат в очакване на големия мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Двамата са постигнали споразумение за ревизирани условия на двубоя за световните титли по бокс в тежка категория. Новината съобщи ексклузивно за “България Днес” мениджърът на Кобрата – Ивайло Гоцев.

“Намираме се във финалния стадий. Имаме готов контракт, който в момента бива разглеждан. Той е изготвен от адвокатите на двете страни. Договорът е в ръцете на Антъни Джошуа. Ако няма подводни камъни в него, ще закрием годината с дългоочаквания мач”, сподели Гоцев.

При успешно приключване на преговорите между двете страни, битката ще се проведе на 12 декември в лондонската зала “О2 Арена”. Големият проблем за постигане на договорка между Кубрат Пулев и Джошуа беше пропорционалното намаляване на хонорарите. Първоначално Ей Джей не е искал да намали своята сума, след като това е сторил Пулев.

За всеки свой мач Джошуа печели най-малко по 30 млн. долара. В момента подобна сума няма как да бъде осигурена заради пандемията от коронавирус, тъй като двубоят ще се проведе без публика или с минимален брой зрители според разпоредбите на британското правителство.

“Срещата е сигурна на 97%. Аз съм във форма. Тренираме и трябва да мачкаме”, сподели вчера Кубрат Пулев.

Сподели