Кобрата подсили щаба си с топ треньор преди мача с Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Кубрат Пулев взе много известен треньор в своя щаб преди сблъсъка с Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория на британеца. Кобрата ше работи съвместно с Джо Гусън, като новината съобщи именно 66-годишният американец, който също така е и телевизионен анализатор в САЩ.

„Аз съм новият треньор на Кубрат Пулев и ще бъда в ъгъла му. През следващата седмица заминавам за България, след което ще бъдем в Лондон за пресконференция в края на месеца. Всичко е уредено след разговорите ми с промоутъра му Ивайло Гоцев. Нямам търпение да започна работа с един страхотен боец, който е губил само веднъж и то – от Кличко“, обяви Гусън на живо в предаването „Премиър Боксинг Чемпиънс“ по телевизия „Фокс“, излъчваща се на живо от „Барклис Сентър“ в Бруклин, Ню Йорк.

Кой е Джо Гусън?

Той е член на „Залата на славата на Калифорния“. Неговото най-голямо постижение е извеждането до световните титли на братята Габи и Рафаел Руелас. Той има методи на работа, поради които има славата на безкомпромисен треньор, който успява да изстиска най-доброто от своите боксьори.

Легендарният промоутър Боб Аръм потвърди бъдещото партньорство между Кобрата и опитния треньор.

“Джо е много добър треньор и Кубрат ще бъде готов на 100% да изненада света на 20 юни“, сподели Боб Аръм.

Към момента няма яснота дали Гусън ще поеме изцяло работата с Кубрат за битката срещу Джошуа, или в щаба му ще остана и Ули Вегнер, с когото Кобрата работи от много време.