Кобрата със съвети за лечение на „комплексираност“, тренира тежко в планината (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Датата на шампионския двубой в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа наближава, а с това и интензивността на реториката, коментарите, очакванията и… тренировките. В хода на подготовката за боксовия сблъсък на 20-ти юни в Англия, Кобрата публикува видео от заснежена Витоша, където въпреки обявеното извънредно положение в България тренира на пълни обороти.

Българският боксьор неколкократно е споменавал, че тренировката високо в планината е неизменна част от подготвителната му концепция преди важен сблъсък. На кадрите се вижда как Кобрата върви по силно заснежен терен. Задъхан, Пулев дава своята рецепта за справяне с личностни и колективни проблеми в българското общество.

„Всички комплекси се лекуват тук. Всички интелигентни, умни хора, но объркани. Ето тук. Мамини, татини, синове, дъщери, ето тук. Тук е лечението. Тук редовно, редовно тук. Да излекуваме комплексите български. Да избистрим мислите от кражбата, пошлостта, схемите. Ето тук. През трудностите. Да победим себе си“.

На този етап отлагане на двубоя между Кобрата и Джошуа, заради усложнената епидемологична обстановка от COVID-19 не е обсъждано.

👊🏻 🇧🇬 👊🏻 Всичко си отива на мястото….❗️

Gepostet von Kubrat Pulev am Sonntag, 15. März 2020