Добави коментар
"Давам висока оценка на моите играчи, беше идеално да проверим къде се намираме, доволен съм"

Треньорът на столичния Локомотив Иван Колев даде висока оценка на своите футболисти в мача с ЦСКА, въпреки загубата на „железничарите“ с 1:3.

„Давам висока оценка на моите играчи, беше идеално да проверим къде се намираме, доволен съм. Играхме добре в двете фази, въпреки че имаме трима контузени, това попречи да се види истинското лице на отбора. Нивото ни в защита ни задоволява, трябва да обърнем внимание на атаката, защото ще срещнем отбори, които се затварят. Трябва да можем да преодоляваме и такава съпротива. Имаме проблем с работата в последната третина на полета, имаме още прибързина действия, трябва да имаме малко повече разнообразие, повече хъс. Не правим експерименти заради експериментите, а защото сме принудени. Имаме трима контузени, както казах, иначе съставът е избистрен. Ако изскочи нещо, разбира се, кой отбор не търси силен играч – всички търсят, включително и ние.“

„Шансовете ни срещу Спортист (Своге) започват при 50:50, вече какво ще се случи в 90-те минути зависи от нас. Дали си фаворит се доказва на терена, а не тук с приказки“, добави Колев.

Добави коментар
Гласувай: