Колев: Добре сме в защита, трябва да обърнем внимание на атаката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Давам висока оценка на моите играчи, беше идеално да проверим къде се намираме, доволен съм"

Треньорът на столичния Локомотив Иван Колев даде висока оценка на своите футболисти в мача с ЦСКА, въпреки загубата на „железничарите“ с 1:3.

“Давам висока оценка на моите играчи, беше идеално да проверим къде се намираме, доволен съм. Играхме добре в двете фази, въпреки че имаме трима контузени, това попречи да се види истинското лице на отбора. Нивото ни в защита ни задоволява, трябва да обърнем внимание на атаката, защото ще срещнем отбори, които се затварят. Трябва да можем да преодоляваме и такава съпротива. Имаме проблем с работата в последната третина на полета, имаме още прибързина действия, трябва да имаме малко повече разнообразие, повече хъс. Не правим експерименти заради експериментите, а защото сме принудени. Имаме трима контузени, както казах, иначе съставът е избистрен. Ако изскочи нещо, разбира се, кой отбор не търси силен играч – всички търсят, включително и ние.“

„Шансовете ни срещу Спортист (Своге) започват при 50:50, вече какво ще се случи в 90-те минути зависи от нас. Дали си фаворит се доказва на терена, а не тук с приказки”, добави Колев.