google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Чуковете" не спират с опитите си да склонят ,,червените дяволи" да намалят цената на десния бек

Уест Хем Юнайтед все още не е изпълнил изискванията на Манчестър Юнайтед за да привлекат десният им бек Аарън Уан-Бисака, въпреки постигнатото устно споразумение с играча.

,,Червените дяволи” бяха много близо да загубят десния бек със свободен трансфер в края на сезон 2023-24, но те избегнаха този сценарий, като задействаха 12-месечно удължаване на договора му през януари. Въпреки това Уан-Бисака не беше възнаграден с по-дълго подновяване на договора му, което означава, че той може да стане свободен агент през 2025 година, шест години след пристигането му от Кристъл Палас за 50 милиона паунда.
Тъй като е почти сигурно, че Манчестър Юнайтед няма да поднови договора му, клубът ще опита да продаде 26-годишния футболист срещу не толкова висока цена. Отборът на Хулен Лопетеги се е споразумял с Уан-Бисака, който е дал зелена светлина за трансфер към Лондон.
Въпреки това, Уест Хям и Манчестър Юнайтед все още не са си ,,стиснали ръцете” за цената, тъй като журналистът Флориан Плетенберг съобщава, че двата клуба все още са на разлика от около 8 милиона паунда. Твърди се, че “чуковете” са предложил оферта от 10 милиона паунда за десния бек, но Манчестър Юнайтед се надява да получи около 18 милиона паунда.
Преминаването на Уан-Бисака в Уест Хям може да се ускори, ако ,,червените дяволи” приключи сделката за Нусаир Мазрауи от Байерн Мюнхен, за който се твърдеше, че има вероятност да акостира на ,,Лондон стейдиъм”.