Комбинацията от победи на Арда и Берое изкушава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимовете на Николай Киров и Димитър Димитров са фаворити в мачовете с Ботев (Враца) и Славия

Българската футболна пролет вещае разгорещен спор за разпределението на местата в челната шестица.

Два от тимовете, които със сигурност биха се намесили дори в битката за медалите, неминуемо са Арда и Берое. Във втория кръг от пролетния полусезон формациите на Николай Киров и Димитър Димитров ще изиграят първите си мачове на собствен терен и съвсем логично е да се очакват техни победи.

Преди седмица отборът от Кърджали изнесе показна футболна лекция на обновяващия се Ботев (Пловдив), а сега ще опита да повтори занятието и срещу съименника от Враца.

Трудно е да се отрече, че Арда разполага с повече аргументи на игралното поле и всичко друго освен “единица” в тази среща би било изненада. Прави впечатление, че успех за домакините е оценен доста високо от букмейкърите, като в Efbet спортни залози  коефициентът е 1.70.

Берое, надделял над Ботев (Враца) като гост в първия уикенд след зимната пауза, пък приема Славия и също ще опита да продължи победната серия.

Мартин Камбуров и компания едва ли ще пропуснат да поразят “бялата” врата, докато проблемите в състава на Александър Тарханов не са един и два. Предложението на букмейкъра efbet.com за краен успех на старозагорци е гарнирано с коефициент 1.50.

Комбинация от двете “единици” пък дава никак нелошия общ резултат от 2.55.

Арда – Ботев (Враца) – 1 (1.70)

Берое – Славия – 1 (1.50)

Умножен коефициент – 2.55