Компани показа увереност преди срещата с Леверкузен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Байерн каза, че който успее да спре неговия тим, заслужава уважение.

Новият мениджър на баварците Венсан Компани ще има сериозен тест като ще изиграе своя първи сблъсък срещу настоящия шампион на Бундеслигата Байер Леверкузен след като съставът на Шаби Алонсо спря серията от титли на Байерн Мюнхен през изминалата кампания. През февруари „Аспирините“ нанесе класическо поражение на Байерн с 3-0, а баварския колос няма победа срещу тях от 2 години.

Нещата обаче изглеждат различно от началото на новия сезон в немското първенство като Байерн са на първо място без загубена точка в първите си 4 срещи и ще посрещнат на “Алианц Арена” „Аспирините“, които имат 1 поражение от началото на кампанията.

„Реализирахме 20 попадения в последните си 3 мача, но в тази игра трябва да си фокусиран върху следващия сблъсък – каза белгийският наставник. Най-важното е да продължим да се представяме на терена както го правим от началото на сезона като разбира се, винаги може още по-добре. Ние приемаме шампиона на Бундеслигата и ни се открива отлична възможност да покажем какво можем на „Алианц Арена“. Това са сблъсъците, които имат най-голямо значение в рамките на един сезон.“