Конър Макгрегър готов за бой
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ирландската звезда на световния ММА Конър Макгрегър изглежда няма търпение да се завърне в клетката. Бившият шампион на UFC е доста активен в социалните мрежи и неколкократно обяви, че няма търпение да се включи в някоя от файткартите на организацията. През последните седмици Конър пусна доста аудиовизуален материал в социалните мрежи, който означава само едно – “дайте ми битка”.

Намеците на Макгрегър идвад на фона на светкавично завръщане с победа над ветерана Доналд Серони, който загуби с технически нокаут още в първия рунд на двубоя. Остават обаче множество въпросителни относно бъдещето на Макгрегър, защото в момента леката категория на организацията е изключително интригуваща, а той е доста под върха на имената, които имат право да изразят претенции за шампионски двубой. Нещо повече – Конър сам анонсира, че ще свали килограми за леката дивизия на организацията, ако получи възможност за мач за титла. Това няма да се случи преди ирландецът да победи топ-боец от категорията.

Междувременно UFCанонсираха три бони ивента за месец май, а първият ще се състои на 9-ти май. Промоутърът ще изправи един срещу друг звездите на смесените бойни изкуства Джъстин Гейджи и Тони Фъргюсън, а очакванията са поедителят да влезе в битка за пояса на настоящия шампион Хабиб Нурмагомедов.

Тово означава, че през следващите месеци трудно ще видим Макгрегър в битка за пояс. Макар че има шанс атрактивна битка все пак да се случи и то срещу носителя на символичния колан “Най-лошо копеле на UFC”, който в момента краси секцията на атрактивния Хорхе Масвидал. Ирландецът вече изрази желание да се бие с него, но все още никой не е анонсирал началото на преговорен процес между двата лагера. Преди няколко дни Уайт обяви, че готви нещо “интересно” с участието на Масвидал, но не се знае дали е имал предвид бой с ирландеца. Само няколко часа след думите на президента на най-голямата организация в света на смесените бойни изкуства Конър публикува в Инстаграм, че е готов за бой. Дали това не е следващият замисъл на Дейна Уайт в изграждането в съставянето на зрелищни бойни карти? Всички сме в очакване на отговор.

View this post on Instagram

Stay Ready..

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on