Добави коментар
Вече бившият мениджър на Тотнъм - Антонио Конте, направи обръщение към привържениците на лондонския клуб след уволнението му.

Вече бившият мениджър на Тотнъм – Антонио Конте, направи обръщение към привържениците на лондонския клуб след уволнението му.

“Футболът е страст. Бих искал да благодаря на всички в Тотнъм, които оцениха и споделиха моята страст и интензивния ми начин на живот във футбола като мениджър. Искам да обърна специално внимание на запалянковците, които винаги са ми показвали своята подкрепа и благодарност. Беше незабравимо да ги чуя да пеят името ми. Нашето съвместно пътуване приключи, желая ви всичко най-добро”, написа Конте в социалните мрежи.

Раздялата на Конте със столичани вече стана факт, а още в седмиците преди нея се спекулираше за неговото бъдеще и за евентуален негов наследник, като вероятно търпението на Даниел Леви е било изчерпано след равенството срещу Саутхемптън и изказванията му по повод част от играчите му. Италианецът беше начело на Тотнъм от ноември 2021 година.

Тотнъм е на четвърта позиция в класирането във Висшата лига с 49 точки. До края на сезон 2022-2023 лондончани ще бъдат водени от Кристиан Стелини. На 3 април “шпорите” гостуват на застрашения от изпадане Евертън.

Добави коментар