Конте: Има голямо напрежение върху Кейн
Добави коментар
Мениджърът на Тотнъм коментира очакванията, които се стоварват върху капитана му

Мениджърът на Тотнъм – Антонио Конте похвали Хари Кейн за важната роля, която изигра за това „шпорите“ да завърши първия полусезон в топ 4 на Висшата лига.

Нападателят вкара 13-ия си гол от кампанията, за да помогне на Спърс да спечелят трилър със седем гола срещу Лийдс с 4:3.

„Трябва да бъда честен и мисля, че в този период, особено в последните 13 мача, Хари изигра наистина важна роля. Завършим този период в челната четворка и се класирахме за следващия кръг на Шампионската лига, трябва да отдадем много на Хари, защото през този период имахме много контузии.“

„Мисля, че Хари наистина заслужава голяма похвала. Той винаги е важен играч, но в този период мисля, че голяма тежест беше на раменете му и той игра по фантастичен начин. Сега той пристига да играе на Световното първенство с голям ентусиазъм, в добро физическо състояние и според мен той е психически по-силен от преди. Виждам играч, който е готов и виждам в очите му желанието да бъде главен герой в най-доброто състезание в света – Световното първенство“, заяви Антонио Конте.

Добави коментар
Гласувай:
4/5 - 15 гласували