Конте след загубата от Сити: Подобрили сме се спрямо миналия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В последните 10 мача допуснахме 21 гола - това не е възможно за клуб, който иска да остане там и да се бори за топ 4”, заяви треньорът на Тотнъм

В първата част на двубоя на Тотнъм срещу Ман Сити всичко изглеждаше перфектно за “шпорите” на “Етихад”, след като имаха аванс от два гола, но в крайна сметка загубиха с 2:4. Мениджърът на тима Антонио Конте все пак остана доволен от играта на своите възпитаници, като отчете и слабото звено в последно време – защитата.

“Вчера изиграхме добър двубой. Вкарахме две попадения, организацията ни за преса е много по-добра от миналия сезон. Повтарям, че ако сравним мача, който изиграхме миналия сезон срещу Манчестър Сити, и вчера, освен резултата, трябва да съм доволен много повече сега в сравнение с представянето през миналия сезон”, започна наставникът.

“Прогресирахме в някои аспекти, но в други области трябва да се върнем като миналия сезон и да бъдем малко по-солидни, фокусирани и дори да играем по-мръсно, защото според мен сме се подобрили”, добави треньорът на “шпорите”

“Трябва да намерим играта и нещо, което имахме през миналия сезон. Загубихме нещо. В последните 10 мача допуснахме 21 гола – това не е възможно за клуб, който иска да остане там и да се бори за топ 4”, каза още Конте.