Конте: Следващият мач е най-важен, не ми пука за глупави сметки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не искам да подарявам точки на никого"

Треньорът на Интер Антонио Конте говори на пресконференция преди гостуването на Парма утре. Специалистът разкри, че очаква труден мач, но със зрялост и правилен подход, „нерадзурите“ ще  добавят нови три точки в актива.

“Очаквам труден мач. Парма винаги са ни създавали проблеми, откакто аз съм тук. В момента те не са в добра позиция, но разполагат с опит и с добър треньор. Ще ни е нужен правилният подход. Трябва да сме по-ефективни пред гола. Създаваме много възможности, но трябва да ги вкарваме по-често. Ще има напрежение до края на сезона. Ние сме лидерите в класирането, така че ситуацията е различна в сравнение с миналата кампания. Трябва да подходим със зрялост.“

„Този сезон победихме Ювентус – отбора, спечелил девет поредни титли и желаещ да добави още една към тях. Мисля, че това е важно, защото миналата кампания те ни победиха два пъти и по този начин затвърдиха своята мощ. Нашата победа от тази година ни донесе самоувереност. Остават ни 14 мача и трябва да покажем, че сме израснали, а има един начин да го направим – като спечелим Скудетото“, добави Конте.

„Алексис Санчес? Той се намира в най-добрата си форма, виждаме проблясъци от стария Алексис. Той е наясно, че Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес са преди него, но той се справя добре, така че те двамата трябва да внимават. Това че Николо Барела, Алесандро Бастони, Марсело Брозович и Лукаку “висят” с жълти картони? За мен следващият мач винаги е най-важният. Не ми пука за глупави сметки. Ако някой получи жълт картон, друг ще играе на негово място в следващия мач. Не искам да подарявам точки на никого”, каза още треньорът на Интер.