google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Само ден след загубата от Атлетико Мадрид на 1/2-финалите на Суперкупата на Испания, Барселона получи още по-лоши новини. Нападателят на тима Луис Суарес ще трябва да се оперира заради проблемите си в дясното коляно. Уругвайският голмайстор ще бъде аут за дълъг период и ще пропусне доста важни мачове на “каталунците”.

От доста седмици Суарес изпитваше болка в тази зона, като и това се отрази на представянето му на терена. В събота Суарес ще бъде изследван от прочутия доктор Рамон Кугат, който трябва да определи какво е състоянието на уругваеца. Испанското издание Sport твърди, че Суарес ще бъде аут за дълго време, ако първоначалните прогнози съвпаднат. Преди време Суарес отново имаше проблеми в дясното коляно и през месец май миналата година бе опериран в Барселона.

Така наставникът на “каталунците” Ернесто Валверде ще трябва да прави сериозни промени в нападение.  В Барселона се надяват, че Суарес все пак ще бъде готов за решаващите мачове на отбора от Шампионска лига в края на февруари.

Въпреки проблемите в коляното, Луис Суарес е настоял да помогне на своя тим в мачовете за Суперкупата. Уругваецът обаче не успя да покаже най-добрата си игра срещу Атлетико Мадрид, като Барселона загуби с 2:3 в драматичен двубой в Саудитска Арабия.