Добави коментар
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович, който няколко седмици преговаряше за удължаването на своя договор, най-после стигна до желаното споразумение с шефовете на клуба и тази нощ кацна с чартърен полет от Стокхолм.
Още на летището навършващият 39 години през октомври таран бе посрещнат от репортери, пред които изрази надежда, че тази година Росонерите ще постигнат по-добри резултати.
Ибрахимович поднови контракта си за една година и ще бъде най-скъпоплатеният играч в клуба с годишна заплата от седем милиона евро.
„Много съм щастлив, наистина,“ заяви Ибрахимович. „Най-накрая всичко е наред и мога да се върна там, където се чувствам у дома. Сега трябва да работим и да продължим откъдето бяхме стигнали.
„Започваме да работим здраво и да търсим по-добри резултати. Трябва да продължим, трябва да работим. Както и преди съм казвал, аз не съм тук, за да бъде талисман. Тук съм, за да донеса резултати, за да помогна на отбора, на треньора и на клуба.
„Целта е да върнем Милан, където му е мястото. Последните шест месеца се представихме отлично, но не спечелихме нищо. Този сезон имам възможност да бъда от началото тук, като ще трябва да продължим от там, където спряхме, да се трудим много и да сме готови за лишения, за да постигнем целите на клуба.
„Чувствам се добре и съм във форма. Поздравявам всички тифози на Милан, като ви пожелавам, да успеете да се върнете възможно най-скоро на стадиона, за да ни подкрепяте и да помогнете. Отборът и клубът имат нужда от всичките тифози, заедно ще разтресем „Сан Сиро“. Винаги Форца Милан!“
През миналия сезон той записа 20 участия за тима, вкара 11 гола и направи 5 асистенции.

Добави коментар
Гласувай: