Край на сагата между Левски и Мъри Стоилов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Левски и Станимир Стоилов постигнаха договорка за парите, които “сините” дължат на наставника, като по този начин официално сагата между двете страни приключи.

Легендарният треньор на Левски е входирал молба за прекратяване на досъдебното производство. Мъри е направил това вчера (28 септември). Самото дело пък ще се гледа на 30 септември, за когато са призовани участващите в него и именно тогава Левски и Стоилов ще сложат край на тази наистина срамна страница в историята на клуба.

Както е известно, искът е заради 70 000 лева, които Левски дължи на Мъри Стоилов, но отказва да му ги плати вече в продължение на 12 години. Достоверни източници на Блиц уточняват какво означава „прекратяване на досъдебното производство“.

„Преди дни Левски, в лицето на Наско Сираков, и Станимир Стоилов се споразумяха. 26-кратните шампиони на България ще изплатят въпросните 70 000 лева на Мъри. Това обаче няма да се случи веднага, а в период от една година на траншове. Всякакви други „новини“, че Стоилов се е отказал от парите или че Левски ще му плати половината от сумата, не отговарят на истината“, убедени са информаторите.