google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трево Чалоба може да премине в тима на "орлите"

Според информация на изданието Caught Offside, 25-годишният защитник Трево Чалоба е в трансферните планове на Кристъл Палас. Футболистът няма бъдеще в Челси, тъй като клубът от Западен Лондон има доста опции на неговата позиция. Следващата му дестинация може да бъде Кристъл Палас, като “орлите” постигат напредък в сделката за осигуряване на услугите му през летния трансферен прозорец.

Трево Чалоба бе надежден играч на Челси, откакто проби в първия отбор преди няколко сезона. Англичанинът направи големия си пробив в клуба от Западен Лондон под ръководството на Томас Тухел, който го използваше редовно и извличаше най-доброто от него.

25-годишният играч се е появил 80 пъти досега за Челси, като има 5 гола и 1 асистенция. Чалоба обаче изигра последния си мач за клуба от Западен Лондон, след като го изгониха от фотосите за новия сезон на първия отбор, за да го принудят да напусне Стамфорд Бридж.

Ситуацията на Трево Чалоба в Челси не остана незабелязана, привличайки вниманието на няколко отбора от Висшата лига. Следващата дестинация на универсалния английски защитник може да бъде Кристъл Палас, така че вероятно ще остане в Лондон след летния трансферен прозорец.

Интересът на Палас към Чалоба е разбираем. Клубът от Южен Лондон може да се раздели с английския национал Марк Гехи, който е изправен пред несигурно бъдеще на Селхърст Парк на фона на спекулациите на името му с Нюкасъл Юнайтед. Затова Кристъл Палас трябва да подпише с централен защитник и Чалоба може да бъде добър трансфер.