Кристиан Ериксен вижда сериозно израстване в отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Впечатлен съм от съотборниците си, които поддържат високо ниво на игра през целия сезон", каза датският халф.

Полузащитникът Кристиан Ериксен обяви, че отборът на Манчестър Юнайтед се е развил сериозно в сравнение с началото на сезона.

“Червените дяволи” изглежда, че ще финишират в топ 4 в крайното класиране на Висшата лига, а наред с това тимът е на четвъртфинал в Лига Европа. Възпитаниците на Ерик тен Хаг вече триумфираха и за Купата на лигата.

“Ако сравним с началото на сезона ни, сега атмосферата в клуба е съвсем друга. Освен това се промени и моята роля в отбора. В първия си двубой играх точно зад централния нападател, но сега ролята ми е напълно различна”, заяви Ериксен пред клубната телевизия на “червените дяволи”.

“Впечатлен съм от съотборниците си, които поддържат високо ниво на игра през целия сезон. Впечатлен съм от поведението им и извън терена. Например Бруно Фернандеш и Каземиро са двама изключителни футболисти, които знаят как да се движат по терена и как да отиграват топката. Това улеснява останалите в привикването обратно към всичко – особено такива като мен, които са били извън терена за известно време”, продължи датският национал.

“Всички искаме да се борим за максимално много трофеи и да играем възможно най-много срещи, както и да печелим финалите. Мисля, че първото място във Висшата лига е прекалено далеч от нас, но пък за останалото – в Лига Европа, трябва задължително да вземем реванш срещу Севиля, а после да прескочим и полуфинала”, допълни Кристиан Ериксен.