Кристиано Роналдо е разгневен: Цялата нация е ощетена!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Ювентус беше бесен на съдиите в двубоя срещу Сърбия, след като редовен гол не му бе признат

Звездата на Португалия – Кристиано Роналдо, изригна след незачетеното му попадение в световната квалификация срещу Сърбия, която завърши наравно 2:2. В последните секунди нападателят на Ювентус преодоля вратаря Марко Дмитрович, като футболист на “плавите” успя да избие топката с шпагат от гол линията, но сякаш трябваше да бъде зачетено попадение.

След тази ситуация Роналдо бе бесен и хвърли капитанската лента, а съдията му показа жълт картон. След двубоя португалецът написа пост в социалните мрежи, заявявайки, че цялата нация е ощетена с подобни съдийски отсъждания.

“Да бъда капитан на националния тим на Португалия е най-голямата гордост и привилегия в живота ми. Винаги давам и ще дам всичко за моята страна. Това никога няма да се промени. Но има трудни моменти, с които да се справим, особено когато чувстваме, че цяла нация е ощетена. Точно сега вдигнете глава и се изправете пред следващото предизвикателство! Хайде, Португалия!”, написа Кристиано Роналдо в “Инстаграм” след края на мача срещу сърбите.