Кристиано Роналдо каза как ще се оттегли от националния отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма да кажа на никого", заяви нападателят

Спекулациите около това колко още време ще играе Кристиано Роналдо не спира в последните месеци. Португалецът ще навърши 40 години през февруари и логично слуховете, че кариерата му е към приключване стават все по-сериозни.

Сега той сам открехна вратата по тази тема, като сподели как мисли да приключи кариерата си в националния отбор на Португалия. Той заяви, че решението му ще бъде взето спонтанно, но ще бъде обмислено преди това.

„Това, което искам в момента, е да мога да помогна на националния отбор в следващите срещи. Предстои ни Лигата на нациите и наистина бих искал да играя“, заяви капитанът на “мореплавателите”.

„Когато се оттегля от националния отбор, няма да предупредя никого предварително. Това ще бъде много спонтанно решение от моя страна, но и много добре обмислено“, добави Роналдо.

“Не знам дали ще прекратя кариерата си скоро, след две или три години, но най-вероятно ще го направя в Ал Насър. Щастлив съм в този клуб, чувствам се добре и в страната, обичам да играя в Саудитска Арабия и искам да продължа.”

“Не се виждам като треньор един ден. В съзнанието ми я няма идеята да водя който и да е отбор, така че не обмислям подобен вариант. Ще върша неща извън футбола”, завърши португалската легенда.