Кристиано Роналдо постави високи цели пред Ал Насър за новия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Надяваме се да спечелим всички трофеи", заяви португалската звезда

Отборът на Ал Насър се готви за началото на новия сезон. Голямата звезда на тима и един от най-успешните футболисти в историята – Кристиано Роналдо, демонстрира увереност относно целите на отбора през новия сезон. Кристиано заяви, че отборът ще се бори да спечели всички трофеи в турнирите, в които участва.

„Надяваме се да спечелим всички трофеи. Знаем, че ще бъде много трудно, но имаме добър отбор, нов треньор и нови играчи“, каза Роналдо по време на пресконференция в Япония, където Ал Насър е на предсезонно турне.

„Амбициите са същите като миналата година. Желанието ни е да направим добър сезон и искам да спечелим няколко трофея тази година. В крайна сметка ще видим какво ще се случи“, добави бившата звезда на Реал Мадрид.

В Япония Ал Насър ще изиграе контроли срещу отборите на Пари Сен Жермен и Интер. Наскоро “жълто-сините” бяха разгромени от Бенфика (1:4) и Селта (0:5) в приятелски срещи.

През това лято Ал Насър привлече играчи като Алекс Телеш, Марсело Брозович и Секо Фофана, за да вдигне нивото и да има по-добър състав за новия сезон.