Кроос: Сигурен съм, че ще завърша кариерата си в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Не искам да обвинявам никого в Германия, защото много фенове ме оценяваха, но имах чувството, че и много не оцениха всичко направено от мен за тези 11 години"

Футболистът на Реал Мадрид Тони Кроос заяви, че е сигурен, че ще завърши кариерата си в Реал Мадрид. Полузащитникът споделя, че отворен към идеята да подпише нов договор, когато изтече сегашното му споразумение, което е до 2023 година. “Вярвам, че 2023-а година ще е подходяща, защото тогава ще съм на 33 години. Когато дойде този момент, ще реша дали да подновя своя договор за една или две години, това, естествено, е въпрос на разговори, но съм сигурен, че ще завърша кариерата си в Реал Мадрид.“

Халфът направи също изненадващо признание, че се чувства недооценен в мачовете с националния екип на Германия. След отпадането на Бундестима на Евро 2020, Кроос обяви, че приключва с националния тим.

“Не искам да обвинявам никого в Германия, защото много фенове ме оценяваха, но имах чувството, че и много не оцениха всичко направено от мен за тези 11 години. В Испания е различно, всеки там е благодарен от първия ми мач за Реал и така вече седем години. Вече имам нужда от периоди, в които да почивам и това не е възможно, ако продължавам да играя за националния тим,” казва Кроос.