google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Локо Пловдив твърд в намерението да ме пуска никого повече без пари

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изрази увереността си, че исканият от ЦСКА София португалски бранител Диниш Алмейда ще подпише нов договор с Черно-белите.

Освен това силният човек на “Лаута” обяви, че повече няма да прави жестове към никого и ако някой иска да привлече играч на Локомотив, ще трябва да плати трансферна сума.

“Вече няма да пускам никого без пари,” отсече Крушарски. “Бруно Акрапович си беше заслужил този жест, но няма да има други. Диниш ще остане при мен. Ще видите, че ще подпише!”

При евентуален трансфер на “Българска армия” Алмейда ще се събере отново с Акрапович, с когото той се чувстваше особено комфортно в Пловдив. Не е тайна, че в Борисовата градина португалецът ще получава доста по-високо възнаграждение.

“Работи се и по селекцията и по подобренията в школата,”  коментира Крушарски. “Със сигурност през новата година ще продължим да развиваме нашия отбор.

“Много хора се вглеждат във футболистите ни. Не търсят само Диниш. Ако ги искат, трябва да извадят пари за тях. Подаръци няма да правя.”