Крушарски: Имаме си цел и ще видите, че ще я изпълним
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В Европа е истината. Там се вижда най-добре кой колко струва"

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не показа притеснение от неприятния жребий, който имаха „черно-белите“ за третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Евентуален съперник на пловдивчани е победителят от двойката ФК Копенхаген – Торпедо (Жодно), като датчаните са сочени като абсолютен фаворит в двубоя с беларуския тим. Така ако „смърфовете” изпълнят целта си и отстранят Словачко, най-вероятно ще срещнат именно Копенхаген.

“Мен не ме стресна Тотнъм, сега какво искате да ви кажа?! Очаквах още по-силен съперник. Срещу най-добрите играем най-силно. Имаме си цел и ще видите, че ще я изпълним. Искам всички в клуба да си вярват и да подходят със самочувствие към мачовете в този турнир. В Европа е истината. Там се вижда най-добре кой колко струва. Още не съм виждал някой да има футболисти с четири крака. Всички са хора. Всеки си има своите слабости”, заявява Крушарски, цитиран от „Мач Телеграф“.

В същото време стана ясно, че привържениците на „железничарите“ искат среща с Крушарски, на която той да ги запознае с новите си партньори. Тя е трябвало да се състои вчера, но пътуване на бизнесмена до Молдова е отложило сбирката. По всяка вероятност тя ще се състои днес в Пловдив.