Крушарски: Наточили сме се здраво да вземем Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шефът на Локомотив (Пловдив) направи поредното си колоритно изказване. Бизнесменът заяви, че „черно-белите“ са се „наточили здраво“ за да вдигнат за втори пореден път Купата на България.

„Още когато българският футбол се рестартира, се значеше, че ние сме един от основните фаворити за Купата. Много съм доволен от резултата срещи Левски, но трябваше да вкараме поне един гол, за да затвърдим това, което очаквахме. Наточили сме се здраво за тази втора Купа и няма да я изпуснем лесно. Не ми се говори за пари.“ – коментира Крушарски преди финалния мач с ЦСКА.

Феновете на Локомотив с похвална постъпка!Запалянковците изчистиха сектора за гости на "Герена" на излизане от…

Posted by Efbet Лига on Wednesday, June 24, 2020

„Демокрацията е криворазбрана във нашия футбол. Давам по 4 милиона на година за да издържам отбора. Това даже е висок бюджет за нашите стандарти. Време е да влезем в час на класния малко! Не става само с големи заплати и бонуси. Ако постоянно вдигаме заплатите, не ни чака нищо добро. Все още не притежавам печатница за пари.“

„Знам, че на Тити и Наско не им е никак лесно в Левски. Дано да успеят да изведат клуба на верния път. Бруно Акрапович помогна да се разреши казуса баща, майка, леля и стринка в Локомотив (Пловдив)“ – завърши боса на „смърфовете“.