Крушарски: Очаквам победа с 6:0 над Словачко (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аз с Румен Радев ще се преборя, камо ли с Бербатов и Боби Михайлов"

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е убеден в успеха на „смърфовете“ в реванша със Словачко, като дори прогнозира победа с 6:0 над чешкия тим. „Не си научавате урока и ме питате едни и същи въпроси – гледайте и се радвайте на това, което правим. Очаквам резултат 6:0 срещу Словачко. Гледахте ли последните ни мачове? Играхме много добър футбол срещу Лудогорец. Всички ни бяхте отписали, но ние си вървим бавно, бавно към трети базов лагер. И тази година ще берат ядове с нас“, заяви с усмивка шефът на пловдивския тим.

„Аз не надскачам себе си. Това, което правихме в Пловдив ще го направим още по-добре и като гости. Преди няколко месеца разбрах, че Тунчев е само на 40, въпреки че сме 6 години заедно. Не се очаква да се справяш толкова добре като треньор на тези години, но той показва, че е сериозен, последователен и доста умерен“.

„След действията на тези гайдарджии явно ще трябва да вляза и да въдворя ред в българския футбол, защото никой не го прави. Аз им го казвам в очите. Първо съдиите да се научат на свирят, а не страничният да се чуди къде да вдигне байрака. Ще направя това, което Васил Жечев беше направил – ще отнемам наряди, ако не се свири като хората. Аз с Румен Радев ще се преборя, камо ли с Бербатов и Боби Михайлов“, каза още Крушарски.