Крушарски преди Суперкупата:”Какви премии… парите свършиха”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Колоритният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи интересно изказване в навечерието на дуела за Суперкупата на България, в който неговият тим се изправя срещу шампиона Лудогорец.

Запитан дали предвижда допълнителни бонуси за играчите при победа в двубоя, който ще се играе в неделя в Разград, Крушарски обяви:

„За пари не говорим. Парите свършиха. Нищо специално няма да има… Мач като мач.”

Силният човек в клуба съобщи също, че спортният директор Георги Иванов и старши треньорът Бруно Акрапович се занимават със селекцията за новия сезон.

„Не съм в течение със селекцията и изобщо нямам идея какво се случва с отбора,” коментира Крушарски. “Оставил съм ги да се оправят сами на Боровец, а аз съм в София по свои дела.

“Имам достатъчно проблеми и в момента не мога да обръщам голямо внимание на клуба. Поверил съм нещата на Гонзо и Бруно. Те си работят по селекцията, така че аз не мога да коментирам въпроса.”

Носителят на Купата на България Локомотив опитва да подсили тима, особено в офанзивен план като още тази седмица се очаква финализиране на преговорите с двама играчи.

Черно-белите искаха да привлекат и крилото Димо Бакалов, който се раздели с Лудгорец, но той избра да премине в Берое, за да работи с бившия си наставник Димитър Димитров.