Крушарски предупреди Железов с терминология от Говедарци
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма да си траем, ако Железов излезе само да крепи плото да не го духне ветъро," заяви босът на Черно-белите

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че се чувства спокоен преди днешното гостуване на ЦСКА София, предвождан от доскорошния наставник на Черно-белите Бруно Акрапович.

В същото време обаче силният човек на “Лаута” изполва любопитен начин да предупреди арбитъра на двубоя Валентин Железов.

В Локомотив скоичиха срещу назначението на рефера още преди няколко дни, като спортният директор Георги Иванов директно заяви, че този съдия не притежава необходимите качества да ръководи толкова напрегнат мач.

“Спокоен съм, няма какво да ме напряга преди този мач,” коментира Крушарски преди мача на “Българска армия”. “А и преди всеки друг. Доказали сме какво можем и искам да го покажем.

“Със съдиите не се занимавам, знаете много добре. Крайно време е обаче да се вземат в ръце и да си вършат работата. Съдията трябва да си гледа работата. Една-две грешки не са проблем, всеки ги прави.

“Личи обаче, когато някой ми е излязъл само да крепи плото да не го духне ветъро, както казваме в Говедарци. Тогава не е добре и няма да си траем.”

В същото време Крушарски обяви в характерния си стил, че играчите не могат да очакват премии, тъй като са са санкционирани заради слабото си представяне.

“Няма да има премии,” отсече той. “Наказани са за слаба игра. Знаят за какво играят. Най-вече за себе си. Премии ще има за Нова година, но не се знае за коя.”