Крушарски захапа ЦСКА, отрече за проблеми с лиценза
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на пловдивския Локомотив заяви, че плащанията към НАП вървят по план

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски опроверга нароилите се публикации в родни медии за задаващи се проблеми на неговия тим с получаването на лиценз за следващия сезон.

Босът на Черно-белите обяви, че плащанията към Националната агенция по приходите вървят по план, добавяйки че според него медийната атака е организирана от прекия конкурент в битката за второто място – ЦСКА София.

“Искам да успокоя нашите привърженици, че лицензът не “виси”, както се изразяват някои,” коментира Крушарски пред “Марица”. “Плащанията към НАП са редовни.

“Със страшна сила обаче висят шампионските им и други намерения, за които хвърлиха доста пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите.

“С това си обяснявам зачестилата медийна загриженост за финансовото състояние на Локомотив и медийното отразяване на кампанията на нашите фенове за купуване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се справим.

“Но тази помощ от привържениците ни е огромна, защото показва, че клуб и фенове са едно цяло. А когато това е така, успехите ни са гарантирани. Това явно изплаши доста хора

“А на медийните стратези на ЦСКА ще кажа: “Колеги, не си хабете усилията, няма да успеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и енергия, защото долу на терена всичко лъсва и се вижда.

“Използвам случая да благодаря на нашите фенове за подкрепата и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни.”