Крушарски заплаши да извади Локо от терена в мача с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Колоритният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски нажежи още повече атмосферата преди двубоя с ЦСКА София, който и без това носи по-емоционален заряд.

Босът на Черно-белите заплаши, че ще извади отбора от терена без никакво колебание ако съдията в срещата Николай Йорданов “извади балтията”.

Предишното домакинство на Локо срещу ЦСКА София породи доста напрежение. Червените победиха с 2:1 на „Лаута“ в плейофите след обрат и голове на Тиаго Родригес от дузпа в 80-ата минута и Али Coy в петата минута на добавеното от рефера Ивайло Стоянов продължение.

Тогава главният мениджър на Армейците Стойчо Стоилов и босът на смърфовете Христо Крушарски влязоха в словесна престрелка в ложата.

“Аз не се разправям, хората се разправят,” коментира Крушарски. “Аз просто си изразявам емоциите. Моето е чисто емоционално. Към никой не гоня карък.”

“В предишния мач съдията свири точно, каквото му е името (б. р – има предвид прякора на Стоянов – Сватбата). Реферът винаги има право, но когато започне да вади балтията, аз съм казал, че ще извадя отбора.

“Ако ще и въобще да не играем повече. Така че няма смисъл да си хабя само нервите, поне да се свири реално.

Крушарски все пак обяви, че съдията Йорданов ще се справи с напрежението.

“Мисля, че Ники Йорданов ще ръководи съвсем нормално. Нямам претенции към никого, освен към един човек, който ни закла. Името му отговаря на начина, по който свири.”

Крушарски коментира и обявеното сътрудничеството с бразилския Крузейро.

“Поканиха ни с треньора да идем там и да обменим опит, идеи, треньори за школите,” каза босът на Локомотив. “Сътрудничеството не е отсега. Що се отнася до играчи от там – бразилците с лопата да ги ринеш. Идеята ни е един път сътрудничеството да тръгне, а после резултатите сами ще дойдат.”