Крушчич сподели тактиката за дербито
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич даде традиционната си пресконференция преди голямото дерби с Левски, което ще се изиграе в съботния следобед. Сръбският треньор разкри и детайли от тактиката на „червените“ и какво ще се стремят да правят на терена, за да постигнат победата. Също така, специалистът разкри и дали ще даде почивка на някои футболисти за много важния мач реванш от турнира за Купата на Българя, срещу Ботев през идната седмица.

Пресконференция на старши треньора Милош Крушчич преди дербито срещу Левски

Пресконференция на старши треньора Милош Крушчич преди дербито срещу ЛевскиВземи своята абонаментна карта за сезон 2020/21 👉 bit.ly/30UJV5I

Gepostet von CSKA Sofia FC am Freitag, 19. Juni 2020

„Играем много стабилно в отбрана. Доволен съм от отборното ни представяне. Успяваме да държим контрола във всички мачове. Левски направиха треньорска рокада. Всеки мениджър идва с нова схема, нови идеи. Ще трябва да променим техническите детайли. Искаме да играем нашата си игра, но зависи до колко съперникът ще го позволи. Те направиха и промени в постройката си на терена. Преди използваха два дефанзивни халфа и един офанзивен, докато сега е обратното. Трябва да сме концентрирани върху нашата си игра.“ – казва Крушчич.

„Успяваме да създадем доста положения за гол. Срещу Ботев имахме цели 22 удара. Срещу Локомотив също, срещу Витоша двадесет и нещо. Стигаме до положения и удари, но ни липсва точността. Искам да играем и малко по-агресивно. Тренираме доста удари. Али Соу трябва по-добре да се възползва от моментите, които получава. Хубавото е, че контролираме играта и стигаме лесно до изстрели. Имам и нямам дилеми за нападението. В следващите 24 часа всичко мое да стане, не дай си Боже някой да се разболее или нещо друго да се случи. Ще видим какво ще стане“.

„Във всеки двубой даваме максимума от себе си. Няма да пазим играчите, който висят с картони или други, за да са по свежи за Купата. Ще излезем с най-добрия си състав срещу Левски. Всички ще играят. После имаме три дни за да се възстановим. Да не забравяме, че и те имат мач. Сега съм концентриран само върху предстоящата утре среща. Искам да спечелим. Футболистите се раздават. Така ще бъде и утре, а за резултатът: Само Господ знае! Уважавам съперника“.

„Не искахме да избързаме с пускането на Белтраме. Искаме да е готов на 100%, това бе причината, поради която не го използвах срещу Локомотив. Смятах, че това е по-правилното решение. Утре ще решим, дали ще играе. Али Соу тренира нормално.“

За мен е важно как се представят футболисти на игрището. Ако си заслужат шанс, ще играят. Който играе силно, няма от какво да се тревожи. За мен важното е да се представят добре. Разполагаме с добри играчи, тактически стоим добре, привържениците ни подкрепят, в добра форма сме.

Крушчич коментира и информациите, че Али Соу и Едвин Джеси са били на купон в Слънчев бряг, веднага след шампионатния двубой с Локомотив. – „Не мога да коментирам неща, за които нямам информация.“