Крушчич: Щеше да е несправедливо да загубим, вярвам в Соу до края
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на ЦСКА Милош Крушчич не бе никак доволен след равенството 3:3 с Левски. Специалистът обяви, че тимът му е направил някои грешки, които са коствали победата на “армейците”. Той каза, че щеше да е несправелдиво Левски да спечели дербито.

“Ако бяхме загубили, щеше да е несправедливо. Можехме и да бием. Смятам,че двубоят се хареса на феновете. Имахме своите шансове първата част – три, четири положения. Вместо това допуснахме обрат. Не съм доволен в комуникацията в защита. Позволихме на противника да ни вкара три попадения, а в същото време на направи една нормално атака. Играчите се раздадоха, но комуникацията липсваше. Уважавам Левски, но ако бяхме паднали щеше да е много несправедливо”, каза Крушчич.

“Вкараха ни два тъпи гола през първото полувреме. Трябваше по-бързо да решим двубоя. Искам да видя дали нямаше нарушение срещу Мазику при втория гол на Левски.”, добави той.

“Във футбола винаги се правят грешки. Днес направихме индивидуални грешки и затова получихме головете”, каза още той.

Милош Крушчич направи коментар и за Али Соу, който в последните дни е горещата тема в ЦСКА.

“Али Соу е добър футболист. Нарочно се целеше създаване на напрежение. Той е най-добрият нападател в България. Аз съм треньор и вярвам до него до края”, каза още Крушчич.

Относно купонясването на Соу в Слънчев Бряг, Крушчич заяви, че нападателят е имал свободен ден и е отишъл да празнува след получено разрешение.