google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, след изненадващата загуба от Царско село, че уважава мнението на феновете, който скандираха „оставка“ в края на срещата. Крушчич обяви, че бъдещето му е в ръцете на ръководството на клуба и ако се наложи раздяла, то „така е трябвало да стане“.

„Уважавам мнението на публиката. Аз давам всичко от себе си в работата. Не съм страхлив човек. Работя като треньор, но не се притеснявам. Ако ме махнат, значи така е трябвало. Изнервен съм заради играта на отбора, а не заради бъдещето“ – коментира скандиранията „Оставка!“ сръбският специалист.

„Трудно ми е да си обясня тази загуба. Тренирахме добре през седмицата, нищо не подсказваше, че може да се представим по подобен начин. Видно бе , че не се справяме в средата на терена. Получихме първи гол, губехме единоборствата“ – коментира поражението Крушчич.

„Успяхме да вкараме и поехме инициативата, но отново допуснахме гол, по същия начин. Не знам защо играхме така през втората част. Не създадохме никакви голови положения. Второто полувреме бе провал за нас“ – разочарован е сърбина.

„През седмицата проведохме разговори с играчите. Говорихме си по време на всяка тренировъчна сесия. Исках да ги накарам да не подценят опонента. Надявам се, че не това е причината за загубата. Създадохме ситуации през първата част, също и в последните минути. Трябваше да сме по-агресивни, да играем с повече желание. Само Али Соу пропусна две, три положения“ – каза треньора.

„Предстоящия мач е много важен, знаете за Купата на България. Трябва добре да поговорим и да започнем подготовка, защото двубоят е от голямо значение за нас. Ще видим как се чувстват играчите, в какво състояние е Занев. Виждате, че ни липсваха няколко състезатели.“

„Жеферсон не бе виновен. Искахме да владеем повече топката, да разиграваме добре но не това е причината да загубим, причината е друга.“ – завърши наставникът на ЦСКА.