Крушчич: Уважавам мнението на публиката, ръководството решава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, след изненадващата загуба от Царско село, че уважава мнението на феновете, който скандираха „оставка“ в края на срещата. Крушчич обяви, че бъдещето му е в ръцете на ръководството на клуба и ако се наложи раздяла, то „така е трябвало да стане“.

„Уважавам мнението на публиката. Аз давам всичко от себе си в работата. Не съм страхлив човек. Работя като треньор, но не се притеснявам. Ако ме махнат, значи така е трябвало. Изнервен съм заради играта на отбора, а не заради бъдещето“ – коментира скандиранията „Оставка!“ сръбският специалист.

„Трудно ми е да си обясня тази загуба. Тренирахме добре през седмицата, нищо не подсказваше, че може да се представим по подобен начин. Видно бе , че не се справяме в средата на терена. Получихме първи гол, губехме единоборствата“ – коментира поражението Крушчич.

„Успяхме да вкараме и поехме инициативата, но отново допуснахме гол, по същия начин. Не знам защо играхме така през втората част. Не създадохме никакви голови положения. Второто полувреме бе провал за нас“ – разочарован е сърбина.

„През седмицата проведохме разговори с играчите. Говорихме си по време на всяка тренировъчна сесия. Исках да ги накарам да не подценят опонента. Надявам се, че не това е причината за загубата. Създадохме ситуации през първата част, също и в последните минути. Трябваше да сме по-агресивни, да играем с повече желание. Само Али Соу пропусна две, три положения“ – каза треньора.

„Предстоящия мач е много важен, знаете за Купата на България. Трябва добре да поговорим и да започнем подготовка, защото двубоят е от голямо значение за нас. Ще видим как се чувстват играчите, в какво състояние е Занев. Виждате, че ни липсваха няколко състезатели.“

„Жеферсон не бе виновен. Искахме да владеем повече топката, да разиграваме добре но не това е причината да загубим, причината е друга.“ – завърши наставникът на ЦСКА.