Кубрат Пулев е настроен за война в битката срещу Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се подготвя за „война“, отправяйки се към битката за световната титла срещу Антъни Джошуа. След това пък „всички пътища водят“ към мач с Тайсън Фюри, разкри мениджърът на Кобрата – Ивайло Гоцев.

До края на годината Кубрат Пулев трябва да се изправи срещу Джошуа. Българинът е задължителният претендент за пояса на IBF е следващият съперник на Ей Джей. Обсъжда се двубоят се проведе в Китай или Хърватия, ако Великобритания не успее да приеме битката поради пандемията от коронавирус.

“Кубрат срещу Великобритания, харесва ми. Това ще го издигне на нов пиедестал. Първо ще се справим с Антъни Джошуа. След това ще видим какви са опциите ни за двубой с Тайсън Фюри. Каквото и да се случи, всички пътища водят до Фюри. Мога да заявя това, защото той вече показа, че е един от най-доминантните при най-тежките, ако не и най-доминантният. Той е човекът. Истинско удоволствие ще бъде да се изправим срещу британските шампиони един след друг, нали?“, сподели Ивайо Гоцевй за Sky Sports.

„Настройката му е, че отива на война. Залогът е много голям и предстои много подготовка. Това е шансът му да се качи на върха и да стане първият и единствен българин, който е световен шампион в тежка категория. Това е много вълнуваща възможност за Пулев и той прави всичко, за да бъде в оптимална форма за мача с Джошуа”, добави още мениджърът на Кубрат.