Кубрат Пулев: Готов съм за Джошуа, няма проблем да се бием без публика
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Българският боксьор Кубрат Пулев гостува в bTV в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Кобрата говори по доста теми, като заяви, че е готов за битката срещу Антъни Джошуа без значение кога ще се състои двубоят.

Към момента няма яснота дали сблъсъкът ще остане на 20 юни поради пандемията Covid-19. Кобрата сподели, че е готов да се бие когато кажат, а в момента тренира в собствената си зала.

„Тези дни водя подготовка в моята зала и в гората във Витоша, там е рай. Боксът е сериозно засегнат от коронавируса. Вирусът не бива да се подценява, но не трябва да има психоза. Трябва всички да бъдем дисциплинирани. Тренирам всеки ден и няма как да загубя форма.”

За срещата с Антъни Джошуа Кобрата сподели:

“Аз съм на линия за битка на 20 юни, и за 25 юли, и когато кажат. Здрав съм и съм готов за Джошуа. Какъв е проблемът да се бием без публика? Дали ще присъстват 60 хиляди на стадиона или ще си платят, за да гледат през интернет, не виждам къде е разликата. Факт е, че без публика ще се загуби шоуто, но в крайна сметка това е световен шампионат, който трябва да се проведе.”

Кубрат Пулев заяви, че голямата му цел в кариерата на ринга е спечелването на световната титла, а в личен план – да има деца.

Кобрата добави, че двубоят с Джошуа ще бъде исторически за него и за България, както и за българския спорт, а ако спечели, победата ще е за цялата страна.