google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Кубрат Пулев сподели пред bTV, че договорът за двубоя срещу Антъни Джошуа ще бъде готов до 3-4 дни. Кобрата даде интервю за телевизията чрез скайп-връзка от Берлин, след като бе депортиран от САЩ поради проблеми с визата си.

“На летището в Чикато се държаха много учтиво с мен. Снимахме се и се смяхме. Бях интересна личност за хората там. Не бях депортиран, а телепортиран от самия себе си. Няма за какво да се притеснявам. Имаше проблем с визита ми, но и те не успяха да ми обяснят с точност. За мен всичко е окей – това е трябвало да се случи. Приемам го като знак, че трябва да водя подготовка в Европа, а не в Щатите”, заяви Кобрата.

“С тази виза В1/В2 винаги влизам в Щатите и не е имало проблем – от поне 5 години. Не знам какво се случи сега. Моята виза е бизнес-туристическа, която позволява да се боксирам и да пребивавам в САЩ – така казаха адвокатите ми. Ние сме подали документи още миналата година за работна виза, но те се бавят”, добави Пулев.

“Гледах мача между Уайлдър и Фюри – по телевизията. Беше интересен двубой. Уайлдър просто не бе в добра кондиция, а не че Фюри беше толкова подгтовен. Ще се проведе трети двубой между тях двамата през юли. Порадаи тази причина пропадна пъкления план на Еди Хърн – Антъни Джошуа да срещне победителя от тях двамата и да прескочи мача с мен. Ние обаче сме на линия и организираме договора като той ще бъде готов до 3-4 дни”, добави Кобрата.