google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на "сините" гледа към изхода на "Стамфорд Бридж"

Английското издание The ​​Sun съобщава, че има вероятност Марк Кукурея да напусне Челси през януарския трансферен прозорец, след като не иска да продължи да бъде резерва под ръководството на Маурисио Почетино, а Реал Мадрид може да бъде следващата му дестинация.

Кукурея, който пристигна в Челси от Брайтън в трансфер за 62 милиона паунда през миналото лято, преживя трудни около 12 месеца в западен Лондон. Той не е участвал в нито един мач от Висшата лига този сезон. Единственото му участие за “сините” дойде в двубоя от втория кръг на Купата на Лигата срещу Уимбълдън. Той беше обект на силен интерес от страна на Манчестър Юнайтед това лято поради криза с контузии на “Олд Трафорд”, но отборът на Ерик тен Хаг в крайна сметка избра да вземе неговия сънародник Серхио Регилон под наем от Тотнъм, след като преговорите с Челси бяха в застой.

Според информацията на The ​​Sun, Кукурея е бил съкрушен, че не е успял да се присъедини към Манчестър Юнайтед, но все пак може да има опция да напусне Челси през следващия трансферен прозорец. Липсата на игрово време остави 25-годишния футболист разочарован, принуждавайки го да проучи потенциални опции за напускане за предстоящия януарски трансферен прозорец.

Бранителят е взел участие в 33 мача за Челси във всички състезания през миналия сезон, но сега е готов да напусне “сините”, ако игровото му време не се подобри във Висшата лига, като Реал Мадрид следи ситуацията на испанеца. “Лос бланкос” в момента имат Ферлан Менди и Фран Гарсия като основни опции като ляв бек, но нито един от тях не е достатъчно убедителен, за да бетонира титулярното място,