Куман бил много разочарован, повече, отколкото след мача с ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Недоволството от нидерландския наставник на каталунците продължава да нараства

Наставникът на Барселона Роналд Куман не скри горчивото си разочарование след равенството с Кадис, в което гостите изравниха с гол от дузпа в самия край на мача.

Така каталунците пропуснаха да се възползват максимално ефективно от погрешната стъпка на лидера в класирането Атлетико Мадрид.

Столичани оглавяват подреждането в Ла Лига с 55 точки, осем повече от Барса, а Куман призна, че днешният провал го е накарал да се чувства по-зле дори от моментите след тежката загуба от Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

“Разочароващо е,” трудно намираше думите си Куман. “Такива мачове трябва да се печелят, а ние не успяхме да го направим. Имахме голяма възможност след загубата на Атлетико Мадрид. Много съм разочарован…

“Дори повече, отколкото бях във вторник. Не можехме да си позволим да изпуснем две точки. Не обичам да обвинявам индивидуално играчите си. Не изпълнихме задачите в атака и трябва да се защитаваме по различен начин.

“Проблемът бе, че разликата в резултата бе твърде малка и те можеха да изравнят по всяко време, което се и случи. Оставихме им шанс да изравнят в последните минути. Когато не затвориш мача с втори гол, те винаги могат да отбележат. Липсваше ли свежест в атака. “