Куман не се притеснява от слуховете за трансфер на Меси в ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме договорка да седнем на такъв тип разговор след два месеца, в който ще коментираме бъдещето и вариантите", заяви треньорът на Барса

Наставникът на Барселона Роналд Куман благодари на Лионел Меси за оказаната подкрепа и се изказа ласкаво за влиянието на аржентинеца върху представянето на тима. Меси е на мнение, че младият тим на каталунците израства с всеки изминал двубой под ръководството на Куман.

“Не съм сигурен дали това ме прави по-спокоен, но съм му благодарен, защото той е много важен играч за този клуб и в света на футбола. Така че всеки би се радвал човек като Меси да говори добре за него и за работата му“, заяви Куман на пресконференция.

„Но това не променя моето усещане. Аз се чувствам както и преди, опитвам се да накарам отбора да продължи напред. Това е преходна година с много промени, но той все още е много важна част от този отбор и ако може да ни помогне да се подобрим повече за останалата част този сезон, можем да бъдем щастливи”, допълни нидерландецът.

Куман заяви, че не се притеснява от появилите се информации за трансфер на Меси в ПСЖ и обяви кога ще започнат разговорите с аржентинеца за нов договор. “Не мога да изразя мнение, в пресата се пише за такива неща. Само той си знае. Имаме договорка да седнем на такъв тип разговор след два месеца, в който ще коментираме бъдещето и вариантите. В момента нямаме причини за безпокойство.”