Куман след загубата от Хетафе: “Съдията попречи на играта”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландецът обяви, че съперникът е играл доста грубо, усъмни се във VAR

Наставникът на Барселона Роналд Куман коментира след загубата на неговия тим от Хетафе, че арбитърът на срещата не се е справил достатъчно добре.

Нидерландският специалист се изказа иронично и за системата VAR, а каталунците пропуснаха чудесна възможност да оглавят класирането в Ла Лига, след като и големият съперник – Реал (Мадрид) допусна конфузна загуба с 0:1 от Кадис, при това на своя “Сантяго Бернабеу”.

“Не ми харесва да говоря за съдията,” заяви Куман. “Ако гледаш мача, нарушенията и картоните, можеш да си извадиш заключения.

“Съдията накъса мача и това попречи на играта. Не искам да говоря колко груб е бил съперникът. Има съдия, странични рефер, ВАР. Макар че не знам дали имаше ВАР тази вечер.

“Имахме много положения, най-вече през първата част. Особено това на Гризман, но то не влезе. Гредите не са извинение. Истина е, че имахме лош късмет, но не загубихме заради това.”

Това бе първата победа на Хетафе над Барселона от ноември 2011 година насам, като за този период каталунците не допуснаха поражение от този съперник в 16 поредни мача.