Куман унизил Меси както никой досега

Куман унизил Меси както никой досега
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-влиятелният аржентински спортен ежедневник Ole твърди, че иконата на Барселона Лео Меси е взел решение да напусне “Камп Ноу” след враждебното отношение, което новият наставник Роналд Куман демонстрирал по време на срещата им преди няколко дни.

Нидерландецът Куман се държал дръзко и най-безцеремонно обявил на свикналия със съвсем друг тон Меси, че оттук нататък нещата в отбора ще са съвсем различни.

“Край! Привилегиите, които имаше в отбора бяха дотук, приключиха,” отсякъл Куман като същински фелдфебел. “Трябва да направиш всичко за тима. Ще бъда непреклонен, ще трябва да мислиш повече за отбора”.

Според Оле това изказване до такава степен шокирало Меси, че той на мига решил, че няма как работи заедно с треньор с такова поведение.

Куман унизил Меси както никой досега 1

Издания в Испания и Уругвай вече обявиха, че Куман се е държал безпардонно и с други звезди на отбора като целта му явно e да осъществи грандиозна чистка, освобождавайки място за лансирани от него футболисти.

Бившият бранител на Барса дори не пожелал да се срещне с нападателя Луис Суарес, а просто го уведомил, че трябва да си ходи в телефонен разговор, продължил една минута.

Според медии в латиноамериканската страна в момента, в който Суарес направил опит да зададе въпрос, Куман троснато отговорил: “Това беше. Няма какво повече да ти кажа.”