google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Римските "орли" искат да се подсилят с шведския национал Виктор Линдельоф

Според информация на италианското издание Il Messaggero, шведският защитник Виктор Линдельоф е обект на интерес от страна на Лацио. “Орлите” от италианската столица се стремят да подпишат с централен защитник преди затварянето на летния трансферен прозорец. Линдельоф, който има седем сезона в Манчестър Юнайтед, се очертава като важна трансферна цел за “бианкочелести” и те започват преговори за подписа на 30-годишния бранител.

Виктор Линделоф се присъедини към Манчестър Юнайтед от Бенфика през юли 2017 г. Шведът пристигна на “Олд Трафорд” с много шум и се очакваше да бъде водеща фигура в отбора. 30-годишният футболист е играл над 250 пъти досега за Манчестър Юнайтед, като има четири гола и седем асистенции. Въпреки това, Линдельоф не е безспорният първи избор за титуляр във Висшата лига, откакто Оле Гунар Солскяер беше мениджър преди няколко години.

Шведският национал навлезе в последните 12 месеца от договора си с Манчестър Юнайтед. Поради тази причина “червените дяволи” не разполагат с време, за да спечелят пари от него, което означава, че нямат търпение да се разделят с Линдельоф, преди летният трансферен прозорец да затвори. Италианската Серия А може да е следващата дестинация на Виктор Линдельоф, като Лацио обмисля оферта за подписа му и предстои да видим дали шведът ще облече екипа на римските “орли”.