Добави коментар
"Винаги сме се представяли добре у дома... проблемът бяха гостуванията", сподели той.

Мениджърът на Евертън – Франк Лампард, вече гледа малко по-уверено към запазването на елитния статут на „карамелите“, след като те излязоха от зоната на изпадащите и вече държат съдбата си в изцяло свои ръце.

Утре възпитаниците на младия наставник се изправят на „Викъридж Роуд“ срещу Уотфорд, който вече изпадна в Чемпиъншип.

„Подкрепата, която получаваме, откакто аз съм тук, е невероятна. През последните няколко седмици дори се увеличи. Имахме нужда от това и сме много благодарни. Трябва обаче да печелим и мачовете на терена. Настроението се повдигна. Важно е да сме в добро настроение, но и да разбираме, че имаме работа за вършене“, обясни Лампард.

„Тези играчи са добри момчета и те искат най-доброто за клуба. Много е опасно сега да се отпускаме. Единственото послание в момента е да довършим работата си. Винаги сме се представяли добре на „Гудисън Парк“. Проблемът бяха гостуванията. Сега постигнахме последователни победи, което бе важно. Утре трябва да излезем с правилния подход“, добави младият специалист.

„Миколенко е добре. Той имаше крамп в бедрото. Джери Мина има лека контузия, така че няма да бъде включен в групата за този двубой. Майкъл Кийн беше страхотен, когато се включи срещу Лестър. Дони ван де Беек все още не е готов. Надяваме се, че ще е добре за мача през следващата седмица. Бен Годфри прави всичко възможно“, каза още Лампард на днешната си пресконференция.

Добави коментар
Гласувай: