Лапорта: Не смятаме да продаваме Френки, той иска да остане
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоан Лапорта очаква Де Йонг да остане на "Камп Ноу"

Президентът на Барселона Жоан Лапорта говори за възможността Френки де Йонг да бъде продаден. Нидерландският халф е голямата трансферна цел на Манчестър Юнайтед, но е малко вероятно полузащитникът да премине на “Олд Трафорд”. Сега Лапорта обяви, че Барса не смята да продава Де Йонг, като самото желание на играча е да остане в клуба.

“Френки е един от най-добрите играчи на своята позиция в света и той е футболист на Барселона. Да, има клубове, които се интересуват от него. Не говоря само за Манчестър Юнайтед. Ние обаче не смятаме да продаваме Де Йонг. Освен това самият той иска да остане”, коментира Лапорта.

“Независимо че финансовите ни възможности са ограничени, ще сторим всичко необходимо да задържим Френки. Другият важен въпрос е свързан със заплатите на някои футболисти. Те не се побират в рамките, зададено от ръководството. Трябва да решим този проблем”, каза още Жоан Лапорта.

Според информациите, интерес към Де Йонг има и от Челси, като лондонският клуб се е включил в надпреварата за нидерландеца в последните дни.