Лапорта: “Сигурен съм, че Кройф ни помогна да спечелим изборите”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Завърналият се в президентското кресло обяви, че няма да спести усилия, за да убеди Лео Меси да остане

Спечелилият президентските избори в Барселона Жоан Лапорта обяви, че ще направи всичко по силите си, за да убеди звездата на каталунците Лео Меси да остане на “Камп Ноу”. В същото време завърналия се на трона Лапорта не пропусна да изрази възхищението си от легендарния предводител на Барса – Йохан Кройф.

“Не искам да давам фалшиви очаквания, но ще направя всичко, което мога,” коментира Лапорта след победата в неделения вот. “Дали той ще остане, зависи от него. Той може да преговаря с всеки клуб.

“Парите не са гаранция за трофеи. Той иска отново да спечели Шампионска лига. Той знае, че никъде другаде не може да намери това, което му дава Барселона“, коментира Лапорта.

“Бях доволен да го видя да гласува със сина си. Това е доказателство, че Меси обича Барселона. Ще трябва да направим предложение и да го накараме да се чувства ценен.

“Лео иска да продължи да печели Шампионска лига и всички останали купи.

“Сигурен съм, че Йохан ни вдъхнови и помогна да спечелим изборите.

“Навършиха се 20 години, откакто Меси дебютира за Барселона. Той е най-добрият играч в историята на футбола. Лео дойде да гласува със сина си и участва в изборите, което означава много.

“Меси обича Барселона и това е много важно. Надявам се, че ще му посложи да го насърчим да продължи в Барселона, което е всичко, което всички искаме.“

“Меси ни даде урок по любов към Барселона, което показа, че обича клуба. Показателно е, че той дойде да гласува със сина си.

“Той обича Барселона и разбира се, че сме семейство. Знам, че той ще оцени нашето предложение, защото ни харесва.”