Лапорта заплаши: Ако не бъда избран за президент, Меси си тръгва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аз съм в прекрасни отношение с Меси и предложението, което ще отправя към него, ще бъде оценено"

Един от фаворитите за президентския пост в Барселона Жоан Лапорта обяви, че ако не спечели изборите, то звездата на каталунците Лео Меси ще си тръгне от „Камп Ноу“.

Лапорта проведе днес диспут с другите двама кандидати Тони Фрейша и Виктор Фонт. Той насочи обвинения към Фрейша заради отношението му към аржентинеца, а словесната атака срещу Фонт бе на тема свързана с легендата на клуба Чави Ернандес.

“Аз съм в прекрасни отношение с Меси и предложението, което ще отправя към него, ще бъде оценено. То ще бъде съобразено със сегашната ситуация. Не можем да се конкурираме с други клубове, но той не е воден от парите. Сигурен съм, че Меси няма да остане в Барселона, ако спечели някой от другите кандидати. Той не беше доволен от коментарите на г-н Фрейша за него и за това, че тази тема не е от съществено значение.“

“Г-н Фонт говори непрекъснато за Чави. По-добре да изясниш спортната структура, на която смяташ да разчиташ, отколкото непрекъснато да споменаваш имена. Всички те – Чави, Жроди Кройф и Бенайгес вече опровергаха думите ти. Няма нищо, сгрешил си”, обяви Лапорта.