google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двамата ще обсъдят бъдещето на Лионел Меси на "Камп Ноу"

Бащата и агент на звездата на Барселона Лионел Меси – Хорхе, ще посети каталунската столица през следващата седмица. Той ще пътува в понеделник, като целта на визитата му в Барселона е среща с новия президент на “каталунците” Жоан Лапорта. Дискусията ще бъде относно бъдещето на Лео Меси на „Камп Ноу“.

Миналата неделя Лапорта спечели изборите за нов президент на Барселона и заяви, че едно от първите неща, с което ще се заеме, е да предложи нов договор на капитана на тима.

„Mundo Deportivo“ излиза с информация, че Хорхе Меси планира да пътува за Каталуня в понеделник. Такива информации идват от Аржентина, където смятат, че има големи шансове Меси да остане на “Камп Ноу”.

Самият факт, че Лео Меси даде своя глас за нов президент на Бараселона се счита за индикация за това, че той има желание да продължи да играе за “блаугранас”. 33-годишният аржентинец и неговият баща обаче ще поискат уверения от Лапорта, че той ще изгради силен тим, който отново да е в състояние да се бори за всички трофеи, независимо от финансовата криза, която е налегнала Барса в последната една година.