google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Считам, че Арсенал са хвалени доста повече, отколкото трябва", заяви Джон Барнс.

Тимът на Арсенал започна сезона във Висшата лига по страхотен начин и мнозина анализатори на Острова дори вече сочат “артилеристите” като един от претендентите за титлата в първенството.

Легендата на Ливърпул Джон Барнс обаче бързо приземи феновете от “Емирейтс”, като сподели, че отборът на Микел Артета не е постигнал още нищо през кампанията и прогнозира, че Арсенал ще завърши между четвъртото и шестото място в крайното подреждане.

“Толкова е рано още да говорим за шампиони, топ 4 и изпадащи. Считам обаче, че Арсенал са хвалени доста повече, отколкото трябва, защото те все още не са постигнали нищо през кампанията. Да, не отричам класата на Габриел Жезус, за мен той е топ нападател, но това не е достатъчно, за да станеш шампион”, заяви Барнс.

“Ако трябва да правя някакви предвиждания, мисля, че Арсенал ще завърши между четвърто и шесто място в класирането, тъй като просто няма да могат да се противопоставят не само на Манчестър Сити, но и на останалите”, продължи той.

“Ливърпул или Манчестър Сити ще спечели титлата, а топ 4 ще се допълни от Челси и Тотнъм. Не зная точно в какъв ред ще е таблицата, но така виждам аз нещата. Твърде вероятно е Арсенал и Манчестър Юнайтед отново да играят в Лига Европа”, каза още Джон Барнс.