google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Инс вярва, че новата звезда на “червените дяволи” Бруно Фернандеш може да достигне същото ниво като клубните герои Ерик Кантона и Пол Скоулс.

Португалският национал бе привлечен от Спортинг Лисабон през януари за 55 милиона евро и вече оправдава цената си. Фернандеш има три гола и три асистенции в осем мача за Ман Юнайтед – той играе ключова роля във всеки един двубой.

“Фернандеш е фантастичен, откакто се присъедини към Юнайтед. Дори срещу Ман Сити в дербито в неделя, когато не направи толкова много, но това, което направи, беше от най-високо качество”, каза Полс Инс пред Paddy Power. Той изтъкна, че пасът му към Марсиал за първия гол е бил фантастичен.

„Феновете се увличат и аз се опитвам да не го правя, но със сигурност виждам защо те са луди по него. Всеки клуб, всички фенове искат да имат герой и той ще бъде такъв за Ман Юнайтед”, продължи Инс.

“Той може да бъде като Пол Скоулс и Ерик Кантона – един от онези големи герои за клуба. Не казвам това по отношение на представянето му или нивото на футбол, но Юнайтед не е имал герой в техния отбор от много дълго време. Той може да бъде този герой”, убеден е Пол Инс.

„Той прави всичко както трябва, включително „шш” жестът към Пеп Гуардиола, който е сигурен начин да спечелите феновете. Хубаво е да се види, че е играч с характер.“

В момента “червените дяволи” са на пето място в класирането във Висшата лига – три точки зад четвъртия Челси, като се опитват да се върнат в Шампионската лига след още един сезон в Лига Европа.

Пол Инс смята, че е важно Оле Гунар Солскяер да класира Юнайтед в Шампионска лига и отборът показва значителни признаци за подобрение след тежък период.

„Изглежда, че Ман Юнайтед може да е имал трудности през сезона, но най-важното за тях все пак е да се класират за Шампионска лига. Дали ще стане това като завършат на четвърто или пето място във Висшата лига, или като спечелят Лига Европа, не е важно”, завърши легендата на “червените дяволи”.