Лестър искат футболист на Тотнъм за заместник на Дюсбъри-Хоу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стив Скупър иска да запълне дупката в центъра на терена след напускането на една от звездите на отбора

Лестър Сити се интересува от подписването на Оливър Скип от Тотнъм Хотспър това лято. ,,Лисиците” търсят заместник на Киъран Дюсбъри-Хоу, който беше основна единица в центъра на полузащитата, но напусна отбора в посока Челси.

Според Football Insider, 10 годишния престой на Скип в Тотнъм може да е към своя край преди началото на сезон 2024-25. Именно в тази статия се твърди за огромния интерес на Лестър към 23-годишния футболист. С оставащи три години от текущия му договор на стадион ,,Тотнъм Хотспър”, ,,шпорите” не бързат да продават Скип, освен ако не бъде предложена прекалено добра оферта.

Говори се, че халфът не е доволен от малкото минути, които получава от Анге Постекоглу и има желанието да напусне.

Стив Купър е почитател на Скип, който има опит да играе както във Висшата лига, а е имал и участия в Шампионската лига досега в кариерата си.

Откакто напусна академията на Тотнъм в края на 2018 г., халфът изигра 106 мача за клуба, като отбеляза веднъж. Въпреки че не е играл за мъжкия национален отбор на Англия, Скип беше много важна част от младежките формации на ,,трите лъва” до 21 години, където е изиграл впечатляващите 24 мача.